Je keuken bestellen

— Je keuken bestellen

Hoe bestel je jouw keuken?

Een keuken kopen is vaak een lang proces. Er is veel om over na te denken en er zijn veel details waar je over moet beslissen. De korte video hieronder geeft een beeld van het proces – van eerste idee tot kant-en-klare keuken.

Bestel jouw keuken

1

Een eerste schets

Plan je keuken met behulp van een 3D-programma op onze website. Of maak met pen en papier een simpele schets en mail die naar ons.

2

Wat kost het?

Met behulp van onze keukenplanner maken we een simpele eerste schets en geven aan hoeveel je nieuwe keuken naar schatting zal kosten (Een standaard-keuken kost meestal ca. €15.000, werkbladen en apparatuur niet inbegrepen).

3

Details toevoegen

Samen maken we jouw eerste idee nog beter. We zorgen dat alle aspecten van je keuken zo goed mogelijk zijn. Wat is bijvoorbeeld de beste plek voor de spoelbak? We nemen alle details samen door en lopen ze nog eens na totdat alles in orde is. Dit kunnen we per mail, telefoon of Skype doen, of we spreken af in onze showroom in Malmö.

4

De timmerman gaat aan het werk

Je keuken wordt gemaakt in de timmerwerkplaats in Litouwen. Het hout wordt bewerkt – gezaagd, geplakt en geschuurd – en daarna worden de onderdelen in elkaar gezet. Na 8-12 weken is je keuken klaar en gaat deze op transport naar Nederland. Houd hierbij rekening met transportkosten variërend tussen €600-€1200, afhankelijk van de grootte van je keuken.

5

Monteren

Je kunt de keuken zelf plaatsen of een installateur inhuren (de keukenkasten worden kant-en-klaar geleverd, met de deuren en laden er al in). In de tussentijd kun je ons voor advies en informatie bellen of mailen.

6

Garantie

Klaar! Nu kun je van je keuken gaan genieten en ervaren hoe mooi die blijft met de jaren. Reken erop dat je je keuken aan toekomstige generaties door kunt geven. Wij geven vijf jaar garantie op de hele keuken, voor het geval er iets onverwachts gebeurt.

Ontwerp jouw keuken in ons 3D-programma

Ontwerp jouw keuken eenvoudig en bereken een geschatte prijs door ons 3D-programma te gebruiken.

Let op! Dit werkt enkel op desktops, niet op tablets/smartphones!

Of lees meer over het bestelproces

5 jaar garantie

Hieronder geven we wat informatie over wat je kunt verwachten van een massief houten Shaker-keuken. (NB: het is geen keuken die voor iedereen geschikt is).

Bekijk hoe je een Shaker keuken installeert

Wil je een afspraak maken? Kies een dag en tijdstip.
Kies de dag en het tijdstip voor een afspraak.

[app_monthly_schedule title=”Kies dag en tijdstip.”]
[app_pagination month=”1″]

[app_confirmation title=”Vul jouw details in en bevestig jouw afspraak hieronder. Ons adres is Fersens väg 14, Malmö.” button_text=”Boeken” confirm_text=”Bedankt voor jouw afspraak! Je ontvangt snel een bevestiging per email.” warning_text=”Er is een fout opgegreden tijdens het versturen van jouw bericht. Probeer het later opnieuw of stuur een e-mail naar info@skandinaviskashakerkok.se” name=”Naam:*” email=”E-mail:*” phone=”Telefon:*” gcal=”Access Google Calendar and submit appointment”]

Meer vragen? We beantwoorden ze graag (meestal dezelfde dag nog).
Neem per mail contact met mij opNeem telefonisch contact met mij op

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Onze showroom vind je in Malmö, Fersensväg 14.

Een keuken is gewoon een keuken….. of?

Heb je genoeg van spaanplaat en laminaat? Dan valt er veel te zeggen over massief houten keukens. Lees meer over onze keukens.

Maak een afspraak

Showroom in
Malmö, Zweden

Fersens väg 14
211 42 Malmö, Sweden

Maak hier een afspraak

Showroom in
Strängnäs, Zweden

Bezoek onze showroom bij onze agent Eldstad in Strängnäs.
E-mail naar Pernilla om een afspraak te maken

pernilla@baltatzis.se